OSKI

21:15 - 22:15   OSKI

Rijzende ster OSKI maakt zich op voor een geweldige toekomst. De 19-jarige artiest bracht in 2019 zijn eerste singles uit en heeft zich sindsdien geëvolueerd van een jonge knul met grote dromen tot een volwassen pop-rap artiest met een heldere visie.

Op 9-jarige leeftijd begon OSKI met het produceren van dancemuziek, beïnvloed door iconen als Avicii en Skrillex. In de loop der jaren begon hij elementen uit hiphop, R&B en electropop te combineren in zijn producties, geïnspireerd door nieuwe muzikale helden als Tyler the Creator, The Weeknd, Brockhampton en Post Malone. Geïntrigeerd door hun aanpak op muzikaal gebied, nam hij een nieuwe wending in zijn carrière.

OSKI onderscheidt zich in het poplandschap door een aanstekelijke zelfgeproduceerde sound neer te zetten. Met bijna twee miljoen streams op Spotify alleen, zijn OSKI's eerste stappen als uitvoerend artiest niet onopgemerkt voorbijgegaan bij radio en media. Terwijl hij eerder als onafhankelijk artiest werkte, tekende hij in 2021 bij Sony Music en is hij klaar om zijn debuutalbum onder hun vleugels te onthullen.

De toon voor een (inter)nationale carrière werd gezet in 2022 met Sony Music debuutsingle 'Falling' en EP ‘My Apologies for Falling in Love’. In 2023 gaat OSKI nog een stap verder met zijn tweede EP ‘Goodbye For Now’ met tracks zoals ‘Insecure’, ‘Avenue’ en ‘Back to Life’ met rapper Yung Mavu. OSKI gaat zijn ambities ten volle na: zijn muziek gehoord krijgen door fans over de hele wereld.

In mei 2023 tekende OSKI bij One World Artists, het artiestenmanagementbureau van Tomorrowland. Deze samenwerking kenmerkt een belangrijke mijlpaal in de carrière van de jonge artiest en biedt hem ongeëvenaarde expertise en middelen om zijn succes naar nieuwe hoogtes te brengen.

Contact

Jeugddienst

Adres
Jeugdcentrum Kubiek Kerkstraat 121 , 9900 Eeklo
Tel.
Morgen
Open van 13:30 tot 16:00
Naar top