RAMZI

16:10 - 16:50   RAMZI

Ramzi, vandaag nog het best bewaarde geheim van de Antwerpse hiphopscene, is klaar om uit de schaduw van zijn internationale voorbeelden te treden en de Vlaamse hiphop voor eens en voor altijd op de kaart te zetten in binnen- en buitenland.

Op 13 mei bracht hij zijn album 'Langzaam Maar Zeker’ uit op TopNotch. Er is niemand uit de Antwerpse scene (en daarbuiten) die de 27 jarige rapper niet kent. Ramzi is een graag geziene artiest die vaak samenwerkingen aangaat met andere grote kleppers uit de scene zoals Zwangere Guy, DIKKE, Freddie Konings etc.... 

Veel hype en anticipatie dus, niet verwonderlijk nadat hij zich met tracks als "Hoelang Nog", "Onbeschrijfelijk" en "Broertje Luister" in het verleden al onderscheidde als een storyteller pur sang, die met een flow en flair een beeld schetst van de realiteit van zijn leven op de Antwerpse straten en in de Antwerpse clubs.

Met het album "Langzaam Maar Zeker" snijdt Ramzi verschillende topics aan; rechtvaardigheid, hard werken en niet opgeven. Op het album laat Ramzi zich ook van een emotionele kant zien en heeft hij het over het verlies van zijn vader.

Hiphop in de moedertaal verovert sinds kort over heel de Benelux de harten van de lokale jeugd, en daarmee ook de nationale charts. Met Ramzi krijgt de Vlaamse jeugd ook eindelijk de kwaliteit die het verdient.

Contact

Jeugddienst

Adres
Kerkstraat 121 , 9900 Eeklo Jeugdcentrum Kubiek
Tel.
09 218 29 20
jeugd@eeklo.be
Website
http://www.eeklo.be/jeugd
Vandaag
Nu gesloten
Gesloten
Morgen
open van 13:30 tot 16:00