SKUMIC

14:40 - 15:20   SKUMIC

Bestaande uit rapper Skumic en producer/dj Point.Blank.

De meeste kennen Skumic door de brute West-Vlaamse lyrics en de hevige jump up drum ‘n bass, maar sinds kort renoveerde het duo hun stijl naar een meer afgewerkt product. Het dialect verdween, de vocalen klinken natuurlijker en de sound is vernieuwender. Ze brengen stevige beats met diepgaande teksten waar velen zich kunnen in vinden. Door thema’s die uit het leven gegrepen zijn, worden diepe emoties of tranen van geluk overgebracht naar de fans.

Met meerdere muziekstijlen en variërende onderwerpen, zetten ze al verschillende zalen op zijn kop. Zo haalt Skumic zijn invloeden niet uit de rapscène, maar raakt hij meer geïnspireerd door artiesten buiten het genre. Artiesten zoals Marilyn Manson, Till Lindemann, Slipknot, The Weeknd en The Prodigy.

Point.Blank is als producer dan wel weer thuis in de hiphopscène, maar maakt ook heftige beats en kan vele stijlen aan. De lyricale skills van Skumic en de beats van Point.Blank vullen elkaar goed aan en vormen dan ook de perfecte samenwerking voor dit project.

Contact

Jeugddienst

Adres
Kerkstraat 121 , 9900 Eeklo Jeugdcentrum Kubiek
Tel.
09 218 29 20
jeugd@eeklo.be
Website
http://www.eeklo.be/jeugd
Vandaag
Nu gesloten
Gesloten
Morgen
open van 13:30 tot 16:00