Vive le vélo!

De zon schijnt nog, maar in park en bos kan het al eens nat liggen na een stevige herfstbui. Ideaal om onze fiets-skills aan te scherpen!

Tijdens deze 3-daagse combineren we omnisport met uitdagende fietstrainingen waarbij we in 2 niveaugroepen onze vaardigheden op de fiets opkrikken. Dit doen we zowel indoor als outdoor. Zo oefenen we in een beschermde omgeving hoe we ons veilig met de fiets in het verkeer begeven, doen we offroadsessies op het heuvelparcours en Heldenpark en gaan we met de oudste groep een stukje van MTB-parcours in de Lembeekse bossen trotseren.
Wie kan hier allemaal aan deelnemen? Kinderen van het 1e tot en met het 4e leerjaar, die reeds zelfstandig met de fiets kunnen rijden zonder enige vorm van hulpmiddelen. 
Opmerking: breng bij voorkeur je eigen fiets en helm mee. De fiets kan indien nodig in de sporthal blijven staan in een afgesloten berging. Wie geen fiets heeft kan een mountainbike en helm van de sportdienst gebruiken.

Leeftijdscategorie 

Lagere school: 1e tot en met het 4e leerjaar

Datum

2, 3 en 4 november van 9u30 tot 16u

Locatie

Sportpark Eeklo

Organisator

Sportdienst Eeklo

Kostprijs

45 euro - met mogelijkheid om in te schrijven met een UiTPAS met kortingstarief? (1/4 van de normale inschrijvingsprijs)

Mogelijkheid tot opvang van 7 - 9 uur en van 16.15 - 18.00 uur in BKO Dolfijn.

Inschrijven kan hier

Contact

Sportdienst

Adres
Burg. Lionel Pussemierstraat 157 , 9900 Eeklo Sportpark
Tel.
09 377 61 27
sport@eeklo.be
Vandaag
Nu open
open van 09:00 tot 12:00
Morgen
Gesloten