Vrijetijdsgids

De nieuwe vrijetijdsgids 2023-2024 is er! Je vindt de gids onderaan deze pagina bij downloads.

Wil jij actief aan de slag in je vrije tijd? Behoor je tot de jongeren onder ons en zoek je de weg naar de Kubiek in Kerkstraat of zegt een jeugdvereniging jou wel wat? Misschien heb je al iets meer jaren op de teller en heb je een zee van vrije tijd om nuttig in te vullen. Dan kan je je gading wel vinden in dienstencentrum Zonneheem of in een van de vele seniorenverenigingen die onze stad rijk is.

Wil je eerder sportief aan de slag, dan staan tientallen sportverenigingen klaar om jou met raad en daad bij te staan. De stad zelf heeft ook een infrastructuur om u tegen te zeggen: een uitgebouwd Sportpark met een zwembad, allerlei binnen- en buitensportaccommodatie waaronder een skatepark, minigolf en Finse piste.

Vul jij jouw kostbare vrije tijd liever met een cultureel blok, ook dan is Eeklo the place to be: een bibliotheek met een schat aan (e-)boeken, CC De Herbakker en de Kunstacademie met afdelingen beeld, muziek en woord. Ook in het verenigingsleven kan je je ding kwijt: een hele schakering aan verenigingen bieden je kansen tot ontmoeting, vorming en gewoon er eventjes ‘uit’ zijn.

Deze vrijetijdsgids moet het voor jou makkelijk(er) maken om op zoek te gaan naar iets nieuws. We wensen je alvast vele uren plezier en deugddoende in- en ontspanning.

Jouw Eeklose vereniging in de nieuwe vrijetijdsgids? Vul hier het formulier in!