Week van de Kinderopvang - Bedank de BKO-medewerker!

Gepubliceerd op maandag 11 okt 2021 om 14:10

Stad Eeklo wil tijdens de Week van de Kinderopvang van 11 tot en met 17 oktober iedereen in de schijnwerpers zetten die bijdraagt aan de buitenschoolse kinderopvang (BKO).

BKO Eeklo riep daarom (groot-)ouders en kinderen op om een compliment te schrijven op een speciaal hiervoor ontworpen complimentenkaartje met de slogan: ‘Kleine stapjes, grote sprongen. Bedankt Toekomstmaker!’ Dat mogen ze tijdens de feestweek overhandigen aan de begeleiding van de BKO’s Zuiderzon, Dolfijn, Bukinop, @bij en Kinderpoort uit Eeklo. Op sociale media worden alle festiviteiten en complimenten gebundeld onder de begeleidende hashtag #weekvandekinderopvang.

Meer dan 500 ouders doen bijna dagelijks een beroep op de veertig kinderbegeleiders van BKO Eeklo. Zo bouwt de kinderopvang mee aan de toekomst van de kinderen. Kleine stapjes die daar worden gezet, kunnen uitmonden tot buitengewone sprongen.

Wil je ook graag een lieve boodschap geven aan een van onze vijf locaties? Dat kan via deze link Bij ‘e-mailadres van de ontvanger’ vul je een van onderstaande e-mailadressen in, afhankelijk van wie je wilt bedanken:

Bko.bukinop@eeklo.be

Bko.kinderpoort@eeklo.be

Bko.dolfijn@eeklo.be

Bko.zuiderzon@eeklo.be

Bko.atbij@eeklo.be