Wijkrenovatieproject in Eeklo

Stad Eeklo organiseert samen met Wooneco (dienstverlening van Veneco) een wijkrenovatietraject. Dit jaar is dit in de wijk Zandstraat, Blekerij, Ganzepoel, Engelendale, Raashekke, Kloosterakker en Burggravenstraat. 

In februari 2024 maakte een expert van Wooneco een warmtescan van de voorgevel van de woningen in deze wijk. Dit gebeurde langs de straatkant. Een warmtescan is een foto van je woning die via kleurverschillen het warmteverlies aantoont.

Een woning die onvoldoende is ge├»soleerd, verliest veel warmte langs het dak, muren en/of ramen. Dit energieverlies kost veel geld. Je woning isoleren betekent investeren in de toekomst en besparen op je energiefactuur. Bovendien help je actief mee aan een beter klimaat.

Benieuwd naar het resultaat van de warmtescan van je woning? 

Kom langs in de mobiel die bij jou in de wijk staat. Na afspraak ontvang je gratis en vrijblijvend advies van de renovatiecoach. Dit kan gaan over concrete renovatiemaatregelen, renovatiepremies en -leningen, afgestemd op de wensen, noden en mogelijkheden van de bewoner.

Maak een afspraak in het mobiel Energiehuis

De mobiel staat in jouw wijk van dinsdag 21 mei 2024 tot en met vrijdag 31 mei 2024 op het terrein van het Sociaal Huis en wijkcentrum De Kring (Zuidmoerstraat 136).

Ben je eigenaar of ben je huurder? Voor elke doelgroep zal de coach vrijblijvend een aangepast traject op maat voorstellen.

Vind je geen passend moment bij het mobiel Energiehuis in bovenstaande periode, neem dan contact op met het energieloket.

Contact

Lokaal woon- en energieloket - Enkel op afspraak


Sociaal huis - Zuidmoerstraat 136
Maandag en dinsdag 14u tot 16.30u
Elke 1e dinsdag 16.30u tot 19u

Zitmoment in Stadskantoor elke 2de en 4de dinsdag van de maand van 9.00 tot 12.00 uur


Hulp nodig of vragen?

Vicky Roegiers

09 216 77 82 - 0487 75 36 28

eeklo@wooneco.be

Alle openingsuren Lokaal woon- en energieloket - Enkel op afspraak
Naar top