#WijShoppenInEeklo

SPAARACTIE #WijShoppenInEeklo: HET KLIKT TUSSEN HORECA, MARKT EN DETAILHANDEL

In Eeklo vind je het allemaal: een bruisende horeca, fijne winkeladresjes en een gezellige donderdagmarkt! Ook deze lenteperiode loont het om je aankopen te doen in Eeklo.

Spaaractie

Van donderdag 18 mei tot en met zaterdag 24 juni krijg je bij aankoop bij één van de deelnemende zaken of marktkramen een sticker. Je herkent hen aan de poster! 

Heb je een volle spaarkaart met de zes verschillende stickers verzameld? Deponeer deze tegen uiterlijk zaterdag 24 juni om 15.00 uur in de brievenbus op het ceremonieplein aan het stadhuis en maak kans op één van de tien prijzen.

Belangrijke tip: onze marktkramers, winkeliers en horeca-uitbaters maken samen van ons centrum een fijne winkelbuurt. Daarom dien je ook aan alle drie een bezoekje te brengen om de zes stickers te bemachtigen.

We willen met deze actie de samenwerking en verbinding tussen de verschillende ondernemingen in ons centrum en onze marktkramers benadrukken en klanten onze ondernemers doen ontdekken. 
Daarom hebben we bewust niet elke onderneming de sticker van zijn eigen sector gegeven, maar elkaars sticker.

Wat kan je winnen?

De hoofdprijzen zijn één elektrische damesfiets en één elektrische herenfiets, aangevuld met prachtige verwenpakketten samengesteld met producten van onze ondernemers, ter waarde van 200 euro. Eén volle spaarkaart is goed voor één deelname en je kan onbeperkt deelnemen. Er is maximum 1 prijs per persoon te winnen. 

De winnaars worden uitgeloot op de braderie op zaterdag 24 juni. Kom dus zeker luisteren of je tot de gelukkige winnaars behoort!

De spaaractie #WijShoppenInEeklo is een samenwerking tussen Stad Eeklo, de Economische Raad, Horeca Meetjesland, de donderdagmarkt en de provincie Oost-Vlaanderen.

Contact

Lokale economie

Adres
Industrielaan 2 , 9900 Eeklo
Tel.
09 218 28 91
GSM
0490 52 07 08
economie@eeklo.be
Morgen
open van 09:00 tot 12:30